onsdag 8 maj 2013

Sten & Stanley sågs utan leende!

Hela dagen har ett overkligt rykte florerat. Flera personer påstår sig ha sett Sten & Stanley gå omkring i Karlskoga utan ett leende på läpparna.

Efter att nyhetsteam från hela Europa letat efter dem i timmar fann man att det rörde sig om två så kallade look-alikes som inte helt och hållet gick upp i sina roller, utan ibland lät det gå flera sekunder utan att leendet var påkopplat. Detta lugnade genast den stora fanskaran som givetvis blev bestörta när den falska nyheten läckte ut.
”Jag trodde att min sista stund var kommen”, säger Ulla och Evert Bjurhagen i kör (trogna beundrare från Rakvattnet). ”Fy vad obehagligt, och vilken tur att de fick fast bedragarna. Det gör ont att bara tänka tanken på Sten & Stanley utan leende!”
Sten & Stanley är en väletablerad musikgrupp som omges av stark mystik. Ingen vet t.ex. säkert vem som är Sten och vem som är Stanley. Vissa menar att det är samma person, andra att båda frontfigurerna heter Stenochstanley och är hitsända från en annan planet för att infiltrera mänskligheten. Andra påstår att det inte alls är fråga om leende, utan en effekt av alltför mycket bitande i sura citrusfrukter. Hur som helst så är nu ordningen återställd.